English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring
Home > Producten > Gas analyzers > FTIR analysers > Solus Multipoint NH3

Filter.

Type hieronder om het element te zoeken


Type meting


Show More

MeettechniekShow More

Merk

Show More

IndustrieShow More

Solus Multipoint NH3

De Solus Multipoint NH3 Ammoniak gas analyzer is ideaal voor het meten van ammoniak (NH3) in omgevingslucht en vee bewakings toepassingenSolus Multipoint NH3De Solus Multipoint NH3 Ammoniak gas analyzer is ideaal voor het meten van ammoniak (NH3) in omgevingslucht en vee bewakings toepassingen. De Solus is een compleet vervoerbare ammoniak meting analyzer voor maximaal 10 meetpunten. Ammoniak is een primaire parameter voor metingen onder Verification of Environmental Technologies for Agricultural Production (VERA) Test Protocol voor het houden van vee en management systemen.

Protea's ervaring als analyzer fabrikant in industriële gas emissie monitoring heeft de ontwikkeling van het Solus analyzer platform geholpen om eenvoudig gebruik en directe NH3 lezingen te doen voor bedrijven die vastzitten aan het VERA protocol. 

De Solus Multipoint is gecombineerd met een geïntegreerd sampling systeem waardoor er 10 meetpunten binnen 1 vervoerbare koffer zitten. Een 10-way klep verdeel stuk kan met behulp van niet-roestende sampling onderdelen zorgen voor een automatische sampling voor meerdere plekken op het terrein. De ingebouwde samplingpomp trekt het sample door de geselecteerde stroom. De mogelijkheid van een externe by-pass pomp betekent dat de samples op een constante purge kunnen worden gehouden zodat er een snelle responstijd is.

De Solus Multipoint wordt geleverd met ingebouwde touchscreen dat live-meetwaarden van de gasconcentratie en de status van het sampling-systeem doorgeeft. De trend op het scherm identificeert operationele toppen van het proces. Solus is een systeem voor continue meting, zodat er in perioden van 24 uur gemeten kan worden en er is een kortere productierun. De controle op het scherm zorgt er voor dat de inzameling van "test data" gescheiden wordt, dit voor het gemak van de rapportage. 

De gegevens worden opgeslagen als een CSV-bestand voor USB. De Solus analyzer kan worden verbonden met het netwerk via de ingebouwde Ethernet-poort voor OPC of Modbus controle en aflezing.

Documentatie

solus-multipoint-nh3-ammonia-gas-analyser solus-multipoint-nh3-ammonia-gas-analyser

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group