English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring
Home > Applicaties > Verbrandings Controle Processen

Verbrandings Controle Processen

Het beheersen van de brandstof verhouding tot de maximale nuttige warmte van een brandstof is altijd wenselijk vanuit zowel een brandstofverbruik en milieu-oogpunt.Verbrandings Controle ProcessenIndustrial Combustion Control-processen kunnen ruwweg worden onderverdeeld in twee types. Degene waar de meeste verbrandingsenergie verwijderd wordt om water om te zetten in stoom voor verwarmen of energieopwekking (boilers) en degene die andere materialen dan water (olie of mineralen) direct verwarmd om ze om te zetten. Net zoals in een staalfabriek of op raffinaderijen (gestookte of proces heaters). De behoefte aan verbrandingsregeling is een vereiste in beide gebieden.

Het belangrijkste verschil met een analytisch standpunt is procesgas temperatuur. In een ketel is dat  rond de 200 ° C en wel tot 1000 ° C bij materiaal conversies waar minder warmte overdracht plaats vindt.
De nieuwe NEO Monitors Multicomponent LaserGas ™ IQ2 kan worden gebruikt op proces temperaturen tot 1300 ° C.

Multicomponent vermogen met een single unit maakt de beste oplossing mogelijk voor een betrouwbare controle van de verbranding. Dit geld niet alleen voor brandstofefficiëntie en minimalisering van milieuschade, maar ook voor metingen die onderhoud kunnen verminderen en de veiligheid, productkwaliteit verbetert.

Documentatie

Combustion Control on heaters Combustion Control on heaters

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group