English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring
Merk: V&F
V&F is de producent, ontwikkelaar en wereldwijde leverancier van online-multicomponent-gasanalyzers. Onze belangrijkste activiteiten bevinden zich in de automobiel-, voedings-, milieu- en medische industrie.V&F V&F is de producent, ontwikkelaar en wereldwijde leverancier van online-multicomponent-gasanalyzers. Onze belangrijkste activiteiten bevinden zich in de automobiel-, voedings-, milieu- en medische industrie.

V&F bouwt gasanalysatoren voor de behoeften van de klant. Er is een continue ontwikkeling van prestaties en stabiliteit. V&F verkoopt niet alleen massaspectrometers, V&F levert een afgewerkte toepassing. V&F steekt niet veel kracht in expansie, in plaats daarvan wordt alle vrije mankracht gebruikt voor onderzoek en ontwikkeling.

Het is het doel van V&F om onze klanten te helpen resultaten en oplossingen te verkrijgen op basis waarvan zij hun productieprocessen kunnen optimaliseren, de kwaliteit van hun producten kunnen verbeteren en vervuilende stoffen kunnen minimaliseren.

Onze innovatieve meetinstrumenten voor gasfaseanalyse zijn aangepast aan de eisen van onze klanten en leveren de daarvoor benodigde informatie.

 

Documentatie

V_F_Company_Brochure_-_Image_Folder_-_English V_F_Company_Brochure_-_Image_Folder_-_English

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group