English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring
Home > About us > Allianties > Strahlkelvin Instruments

Strahlkelvin Instruments

Strathkelvin Instruments Ltd is 's werelds toonaangevende leverancier van instrumenten voor precisie-ademhalingsmeting en opgeloste zuurstof voor afvalwaterbeheer en onderzoek. We hebben een beleid van voortdurende innovatie en ontwikkeling van nieuwe instrumenten.

In 1998 deed zich de mogelijkheid voor om de technologie van een respirometer, ontworpen voor biomedisch onderzoek, te exploiteren voor gebruik bij actief-slib-respirometrie. Aanvankelijk was de ontwikkeling van het product voor respirometrie gericht op toxiciteitstests, aangezien er nergens ter wereld een methode was die de toxiciteit van afvalwater voor het daadwerkelijke actieve slib van de ontvangende fabrieken kon meten en berekenen in slechts 5-10 minuten. Vervolgens werd duidelijk dat, aangezien respirometrie een van de 3 belangrijkste processen in biologische behandeling is (biologische afbraak, groei en ademhaling), door toevoeging van extra software de respirometer kon worden gebruikt als een belangrijk hulpmiddel bij procescontrole in behandelingswerken.

Het bedrijf, gevestigd in Schotland, verkoopt zijn instrumenten wereldwijd. Het voert een beleid van voortdurende ontwikkeling en innovatie, en het waarborgen van kwaliteit in alle aspecten van zijn producten. Het is ook trots op een uitstekende staat van dienst op het gebied van after-sales service en klanttevredenheid. Ondersteuning voor alle instrumenten wordt geleverd door hooggekwalificeerd technisch personeel, dat ook beschikbaar is voor advies voorafgaand aan de aankoop.

In 2014 lanceerden we onze ASP-Con - Activated Sludge Plant Controller - een zelfreinigend, zelfkalibrerend instrument dat 16 afvalwaterparameters meet, waaronder DO, Ammoniak, SVI enz. Dit instrument is in-situ en maakt feed forward/feed back mogelijk controle. Het instrument zal de energiekosten aanzienlijk verlagen, terwijl de naleving behouden blijft of verder wordt verbeterd. Het is alsof je 24/7 je beste operator hebt! Strathkelvin Instruments is een toonaangevende wereldwijde leverancier van instrumenten voor precisie-ademhalingsmeting en opgeloste zuurstof voor de markten voor biomedisch onderzoek, afvalwaterbehandeling en producttesten. Ons eigen onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten en diensten levert continu producten van wereldklasse op.
Op het gebied van afvalwaterbehandeling hebben we Strathtox ontwikkeld, een wereldleider op het gebied van respirometrie met gesloten cellen, en hebben we Bioscope gelanceerd, een primeur op het gebied van draagbare bacteriële analyse in de fabriek. In biomedisch onderzoek biedt ons precisie-ademhalingssysteem voor onderzoek naar mitochondriën en geïsoleerde cellen automatische registratie, analyse en rapportage voor toestand 3 en toestand 4 ademhalingsfrequenties, ADP/O-ratio's en RCR in monsters van slechts 50 µl. Klantenservice is onze kernwaarde en daar hebben we onze reputatie op gebouwd. Strathkelvin is trots op onze klantenservice en ondersteuning en we blijven hierop toezicht houden, rechtstreeks en via ons netwerk van distributeurs.

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group