English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring
Home > About us > Allianties > Procal
Merk: Protea
CEMS, NOx, SOx, Carbon Dioxide & Veel andere emissies
Werelds toonaangevende Multi Component Exhaust Gas AnalyseProcal

Monitoring Innovatie
Wie zijn Kittiwake Procal?
Opgericht in 1985, Procal maakt deel uit van de Kittiwake groep van bedrijven. Procal is gespecialiseerd in het opsporen van broeikasgassen met behulp van zowel Infra-rood en ultra-violet fotometrie. Met het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, verkoopt Procal via een wereldwijd netwerk van distributeurs, met het verstrekken van commerciële en technische back-up aan het assortiment.

Kittiwake groep van bedrijven
Of uw bedrijf gaat over de condition monitoring van machines, onderhoud van industriële brandstoffen en smeermiddelen of de controle van de uitlaatgassen dan kan Kittiwake leveren in uw vakgebied. Opgericht in 1993, is Kittiwake uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde leverancier van monitoring en het testen van technologie-oplossingen met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Griekenland, de VS en Azië. Als expert in machine conditiebewaking, brandstof en smeerolie-analyse, het testen van water en uitlaatgassen, zijn we trots op onze record van investeringen en inzet voor de ontwikkeling van onze getalenteerde medewerkers om innovatieve technologische oplossingen die echt een verschil maken voor onze klanten.

Met wie we werken?
Strategische partnerships met grote OEM zijn het bewijs van onze toonaangevend vermogen. Al lange tijd zijn wij leverancier van technologie voor deze partners. Zij vertrouwen op het vermogen van de drieteenmeeuw's aan onderzoek, ontwikkelen en produceren van innovatieve technologische oplossingen voor conditiebewaking dat consistente resultaten biedt.

Wat we hebben bereikt
Kittiwake opgenomen consistente groei van het inkomen tot £ 10,5 miljoen voor het boekjaar afgesloten op september 2010. De omzet voor 2010/11 zijn op schema voor £ 12.5M. De sterke cijfers werden ondersteund door de groei van onze kantoren in Azië en Zuid-Amerika markten, en ondersteund door aanhoudende en succesvolle productinnovatie.

Documentatie

Procal 5000 UV emssions Analyser Procal 5000 UV emssions Analyser
Incinerator Reference List Incinerator Reference List
Instrument_Ranges Instrument_Ranges
Procal 2000 Datasheet Procal 2000 Datasheet

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group