English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring

Filter.

Type hieronder om het element te zoeken


Type meting


Show More

MeettechniekShow More

Merk

Show More

IndustrieShow More

Environics 2020 CEMS Serie

De Environics® Series 2020 (CEMCS) genereert automatisch precieze normen voor gassen voor een snelle multi-point en multi-scale kalibratie van Continuous Emissions Monitors (CEM).
Environics 2020 CEMS SerieDe Environics® Series 2020 Continuous Emissions Monitoring Calibration System (CEMCS) genereert automatisch precieze normen voor gassen voor een snelle multi-point en multi-scale kalibratie van Continuous Emissions Monitors (CEM).

De Series 2020 verdunt hoge concentratie van Protocol-1 of gecertificeerd gasflessen om een in een  bereik van concentraties met hoge percentages aan lage delen per miljoen. Het instrument voldoet aan of overtreft de prestatie-eisen van de nieuwe Verenigde Staten EPA 40 CFR Part 51 Method 205 Appendix M.

De instrument mass flow controllers zijn in de fabriek gekalibreerd met behulp van een computer gestuurde primaire stroom standaard wat herleidbaar is naar het National Institute van de Verenigde Staten of Standards and Technology (NIST). De kalibratiegegevens bestaan uit een elf-point vergelijking versus feitelijke stroom met lineaire interpolatie tussen de punten.

Documentatie

Data Sheet Series 2020 CEMS Data Sheet Series 2020 CEMS

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group