English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring

Filter.

Type hieronder om het element te zoeken


Type meting


Show More

MeettechniekShow More

Merk

Show More

IndustrieShow More
atmosFIR is de opvolger van Protea’s vorige emissiemonitoring FTIR systeem,atmosFIRatmosFIR is de opvolger van Protea’s vorige emissiemonitoring FTIR systeem, alle functies die gebruikers waardevol vonden in het bereiken van hun meetresultaten blijven behouden. Het nieuwe atmosFIR platform komt met een verhoogde draagbaarheid, lagere eigendomskosten en hogere meetprestaties.

atmosFIR kan worden beschouwd als een eenvoudige multi-gas analyzer voor verbrandingsgas metingen; voor sommige gebruikers zal dit genoeg zijn. Echter, voor de ervaren gebruiker biedt de atmosFIR alle voordelen van FTIR met honderden gasmetingen, meerdere analytische ranges, diepgaande chemometrische resultaat diagnoses en toegewijde on-board sampling systeem.

Met Protea’s in-house chemometrie applicatie en meer dan 15 jaar geschiedenis van emissiemonitoring projecten biedt atmosFIR de gebruiker het complete pakket voor hun behoefte aan toezicht. Met lange levensduur VCSEL verwijzing laserdiode, uniek cel ontwerp en luchtgekoelde DTGS detector met 24-bit ADC is atmosFIR een verandering in de prijs en service levensduur van FTIR emissie gas analyse.

Documentatie

atmosFIR Brochure atmosFIR Brochure

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group